10 квітня 2024
1100

Рік тому, 31 березня, коли новий Закон України «Про медіа» набув чинності, в Україні стартувала велика медійна реформа.

Як за цей час змінилася галузь, з якими проблемами зіткнулися її представники?

Про це буде йтися на круглому столі: «Рік імплементації Закону України "Про медіа": здобутки та виклики», під час якого відбудеться презентація результатів моніторингу.

Захід триватиме з 11:00 до 14:00 у гібридному форматі.

У програмі круглого столу — презентація аналітичного звіту, підготовленого експертами «Платформи прав людини» на основі моніторингу імплементації Закону України «Про медіа». Звіт містить:

— аналіз нормативних актів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та інших державних органів (акти, ухвалені відповідно до Закону України «Про медіа»);

— визначення проблем, з якими зіткнулися державні органи, регулятор і медіа в процесі імплементації норм Закону України «Про медіа» та пропозиції щодо розв’язання цих колізій.

До обговорення особливостей впровадження медіареформи запрошені народні депутати України, представники органів виконавчої влади, національних і міжнародних організацій та інституцій, юристи та медіаексперти.

Реєстрація за посиланням https://forms.gle/j3dDyheTHEnSrDNS8

Сторінка події в фейсбуці.

Організатори заходу: Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, громадська організація «Платформа прав людини».

Круглий стіл відбувається у межах проєкту «Сприяння імплементації Закону України «Про медіа», що став можливим за підтримки медійної програми.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай слухання у Комітеті!
Подати заявку Правила перебування