Заступник голови Комітету, голова підкомітету у сфері кінематографу та реклами Павло Сушко взяв участь у презентації Єдиної системи електронного обліку кіноквитків

Комітет
16 грудня 2021, 14:53

Про це Павло Сушко повідомив на своїй сторінці. «Система електронного квитка "єдиний електронний квиток" дозволить робити збір даних щодо всіх проданих квитків на усі фільми від кінотеатрів України», — розповідає голова підкомітету. За його словами, для кінотеатрів це відкриває можливості надавати реальну інформацію в режимі онлайн щодо кількості проданих квитків на всі сеанси, тобто працювати прозоро. Для продюсерів та дистриб’юторів — це можливість робити аналітику касових зборів фільмів для планування ефективної промостратегії.

«Над "єдиним електронним квитком" почали працювати в межах робочої групи при підкомітеті у сфері кінематографу та реклами, до якої входять представники кіноіндустрії, зокрема і кінотеатрів, ще минулого року. Завдяки зусиллям Держкіно та Ради з державної підтримки кінематографії вдалося розпочати фактичний процес розробки цієї системи єдиного квитка», — написав Павло Сушко.