Матеріали засідання Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики від 18 січня 2024 року

Опубліковано 16 січня 2024, о 12:42

 Комітет 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ГУМАНІТАРНОЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

18 січня 2024 року

початок о 10:00

Засідання Комітету відбудеться у режимі відеоконференції

 

1.     Про концепцію пілотного проєкту меморіалізації місць пам’яті російсько-української війни на Київщині до 2026 року.

2.     Про Робочу групу з напрацювання законодавчих змін щодо вирішення проблем та викликів у сфері охорони культурної спадщини.

3.     Про План роботи Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики на період одинадцятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

4.     Про пропозиції Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики до проєкту Порядку денного одинадцятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

5.     Про перелік законопроєктів, проєктів постанов, які Комітет пропонує не включати до проєкту Порядку денного одинадцятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

6.     Про Звіт про роботу Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики за період десятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та про подання до Верховної Ради Звіту про стан виконання Плану законопроектної роботи Верховної Ради України на 2023 рік.

7.     Різне.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку