Голова робочої групи у сфері музейної діяльності Андрій Боблях відвідав Національний музей-заповідник Миколи Гоголя — перлину туристично-рекреаційного кластера «Гоголівські місця на Полтавщині»

Комітет
16 листопада 2021, 15:01

Голова робочої групи у сфері музейної діяльності Андрій Боблях  відвідав Національний музей-заповідник Миколи Гоголя  на Полтавщині. Про це народний депутат повідомляє на своїй сторінці.

«Під час візиту я помітив, що всі, хто тут працюють, дуже вболівають за свою справу. Доглядають за музеєм та намагаються зробити все, щоби відвідувачам було цікаво. Та саме зараз музей знаходиться на реставрації і не приймає гостей. Оскільки я очолюю робочу групу з опрацювання пропозицій про внесення змін до законодавства про музеї та музейну справу, думка саме музейників, з перших вуст, має неабияке значення. Тож під час візиту до музею вдалося обговорити з керівництвом закладу не лише проблеми, з якими тут стикаються, та першочергові потреби, але й погляди людей, які працюють безпосередньо в цій галузі, щодо поліпшення законодавства у сфері музейної справи. Про роботу в робочій групі стосовно цього питання обов’язково інформуватиму», – зазначив Андрій Боблях.

Нагадаємо, відповідна робоча група була створена рішенням Комітету від 14 липня 2021 року.