Комітет Верховної Ради України з питань культури і духовності щиро вітає працівників бібліотек з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня бібліотек

26 вересня 2016, 15:14

Працівникам бібліотек України

 

Комітет Верховної Ради України з питань культури і духовності щиро вітає працівників бібліотек з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек.

З давніх часів бібліотеки були храмами книги, острівцями духовності й культури, збирачами історичної і культурної спадщини, а їх працівники – лікарями людських душ.

Сьогодні бібліотеки сприяють реалізації прав громадян, громадських об'єднань, етнічних спільнот на вільний доступ до інформації, до здобутків національної та світової культури. Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів.

Бібліотекарі – це порадники на шляху до вершини знань та мудрості, збирачі духовних скарбів та провідники у світ непізнаного.

Саме Ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Ваша відповідальна справа відкриває нам шлях до книги – джерела споконвічної мудрості та знань!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, міцного здоров’я, довголіття, родинного затишку, дружнього взаєморозуміння та підтримки.