21 листопада ц.р. закінчується термін подачі від суб`єктів права законодавчої ініціативи пропозицій і поправок до проекту Закону про внесення змін про внесення змін до деяких законів України щодо запровадження контрактної форми роботи в галузі культури та конкурсної процедури призначення керівника державного чи комунального закладу культури (реєстр. № 2669-д)

17 листопада 2015, 17:22

 

11 листопада ц.р. Верховна Рада України прийняла за основу у першому читанні проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо запровадження контрактної форми роботи в галузі культури та конкурсної процедури призначення керівника державного чи комунального закладу культури, поданий народними депутатами України І. Подоляк, С.Тарутою, М. Княжицьким, М. Матіос (реєстр. № 2669-д).

Відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо запровадження контрактної форми роботи в галузі культури та конкурсної процедури призначення керівника державного чи комунального закладу культури» (11.11.2015р. №777-VIII) Комітету з питань культури і духовності доручено доопрацювати за скороченою процедурою зазначений вище законопроект з урахуванням зауважень і пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи та внести його на розгляд Верховної  Ради України у другому читанні.

Згідно пункту першого статті 116 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України» пропозиції та поправки до проекту Закону про внесення змін про внесення змін до деяких Законів України щодо запровадження контрактної форми роботи в галузі культури та конкурсної процедури призначення керівника державного чи комунального закладу культури (реєстр. № 2669-д) прийматимуться до 17 години 21 листопада ц.р.

 

Контактні телефони: тел. 255-47-50 (Галюк Т.М.),

факс – 255-41-31;

e-mail: haliuk@rada.gov.ua