Комітет Верховної Ради України з питань культури і духовності вітає працівників культури та аматорів народного мистецтва з професійним святом!

09 листопада 2016, 17:32

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

 

Народні депутати України – члени Комітету з питань культури і духовності вітають із професійним святом працівників культури та аматорів народного мистецтва

У цей день вшановуємо тих, хто відроджує духовні скарби рідного краю, дбає про культурний розвій Української держави, займається аматорською творчістю. Українська культура, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність, первозданну чистоту.

Дякуючи щоденній праці клубних працівників, викладачів спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи, невтомно плекаються джерела духовності, правди і краси. Тому ставлення до працівників культури – це індикатор суспільного благополуччя. Адже культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує спільність у громадах, робить нас неповторними, несхожими на інших.

Здоров’я, добра, благополуччя всім Вам, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги! Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.