Комітет Верховної Ради України з питань культури і духовності висловив співчуття у зв'язку зі смертю Предстоятеля Українською Автокефальної Православної Церкви (УАПЦ) митрополита Київського і всієї України Мефодія

25 лютого 2015, 11:04

Комітет Верховної Ради України з питань культури і духовності висловив співчуття у зв'язку зі смертю Предстоятеля Українською Автокефальної Православної Церкви (УАПЦ)

митрополита Київського і всієї України

Мефодія

 

Комітет Верховної Ради України з питань культури і духовності висловив співчуття у зв'язку зі смертю Предстоятеля Української Автокефальної Православної Церкви (УАПЦ) митрополита Київського і всієї України Мефодія.

Із життя пішов духовний лідер, який очолював Церкву у часи її відродження після десятиліть жорстокого гоніння. Власним прикладом він закликав до милосердя і доброчинності, примирення та злагоди. Все його архіпастирське служіння було сповнене любові до України.

Народні депутати України - члени Комітету з питань культури і духовності висловлюють співчуття духовенству та вірним УАПЦ, рідним і близьким померлого.

Вічна пам’ять новопреставленому митрополиту Мефодію!