Народні депутати України - члени Комітету з питань культури і духовності 2 липня провели чергове засідання Комітету, на якому розглянули і схвалили пропозиції Комітету до проекту Порядку денного та План роботи Комітету з питань культури і духовності на ІІІ сесію Верховної Ради України, а також низку інших питань

06 липня 2015, 16:19

 

2 липня 2015 року народні депутати України – члени Комітету з питань культури і духовності провели чергове засідання Комітету, на якому розглянули і схвалили пропозиції Комітету до проекту Порядку денного та План роботи Комітету з питань культури і духовності на ІІІ сесію Верховної Ради України восьмого скликання.

Також народні депутати України більшістю голосів ухвалили Рішення про проведення 15 липня 2015 року слухань у Комітеті на тему: «Національна культурна стратегія 2015-2025: вектори розвитку». Створена робоча група з метою організації підготовки та проведення цього заходу у наступному складі:

Подоляк Ірина Ігорівна – голова робочої групи;

Огнєвіч Злата Леонідівна – заступник голови робочої групи;

Члени робочої групи: народні депутати України Єленський Віктор Євгенович, Княжицький Микола Леонідович, Тарута Сергій Олексійович.

На виконання рішення Верховної Ради України від 1 липня 2015 року та з метою розробки єдиного проекту Закону на базі проектів законів про внесення змін до деяких законів України щодо запровадження контрактної форми роботи в галузі культури (реєстр.2669) та про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури, театрів, бібліотек, музеїв) (реєстр. № 2669-1) Комітет з питань культури і духовності проведе засідання Комітету. Запрошені народні депутати України – суб’єкти законодавчої ініціативи, представники Міністерства культури України, Міністерства юстиції України та Міністерства соціальної політики України. Засідання відбудеться 10 липня ц.р. о 12.00.