КОМІТЕТ З ПИТАНЬ КУЛЬТУРИ  І ДУХОВНОСТІ

  (вул. Банкова, 6-8, кім.209, о 14.00)

2 лютого 2015 року

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України (р.№ 1317, порівняльна таблиця до другого читання).

 

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення фінансової підтримки вітчизняної кінематографії (р.№ 1354, н.д. М.Княжицький, С.Тарута).

 

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення державного контролю за лотерейною сферою та спрямування відрахувань від державних лотерей на фінансування медицини, культури і спорту (р.№ 1354-1, н.д. В.Денисенко).

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо регулювання діяльності капеланів в органах та установах, що належать до сфери управління Державної пенітенціарної служби України) (реєстр. № 1154, н.д. Ю. Мірошниченко).

 

5. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення фінансової підтримки вітчизняної кінематографії (р.№ 1359, н.д. М.Княжицький, С.Тарута).

 

6. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо підготовлення, виготовлення, розповсюдження книжок та періодичних видань друкованих засобів масової інформації вітчизняного виробництва) (реєстр. № 1833, н.д. Ю. Луценко, М. Княжицький)

7. Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку