Матеріали засідання Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики від 16 лютого 2022 року

Опубліковано 10 лютого 2022, о 13:17

 Комітет 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ГУМАНІТАРНОЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

16 лютого 2022 року

початок о 15:00

Засідання Комітету відбудеться у режимі відеоконференції

(вул. Садова 3а, к. 1016)

І. Законопроєкти, з опрацювання яких Комітет є головним:

1.     Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про охорону дитинства" щодо забезпечення дієвого механізму надання державної допомоги сім'ям з дітьми (реєстр. № 3124, друге читання).

2.     Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання розвитку українського книговидання і книгорозповсюдження (реєстр. № 6287, друге читання).

ІІІ. Інші питання:

3.     Про стан виконання Рішення Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики від 30.06.2021 «Про захист культурної спадщини та культурних цінностей України на тимчасово окупованих територіях Автономної Республіки Крим, міста Севастополя» та затвердження Рекомендацій слухань у Комітеті на тему: «Збереження археологічної спадщини та інших культурних цінностей: аналіз, проблеми та пропозиції щодо їх врегулювання» в частині захисту археологічної спадщини та культурних цінностей, які розташовані на тимчасово окупованих територіях.

4.     Про Звіт Рахункової палати «Про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на надання одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

5.     Різне

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку