Матеріали засідання Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики від 14 липня 2021 року

Опубліковано 08 липня 2021, о 16:00

 Комітет 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ГУМАНІТАРНОЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

14 липня 2021 року

початок о 15:00

Засідання Комітету відбудеться у режимі відеоконференції

ІІІ. Інші питання:

1. Про  затвердження Рекомендацій  слухань  у  Комітеті на  тему: «Стратегія розвитку читання на 2021-2025 роки «Читання як життєва стратегія».

2.     Про План роботи Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики на період шостої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

3. Про пропозиції Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики до проєкту порядку денного шостої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

4. Про перелік законопроєктів, проєктів постанов, які Комітет пропонує не включати до проекту Порядку денного шостої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

5.     Про Звіт про роботу Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики за період п ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та про надання інформації про стан виконання Плану законопроектної роботи Верховної Ради України на 2021 рік у І півріччі.

6.  Про створення робочої групи з опрацювання пропозицій про внесення змін до законодавства про музеї та музейну справу.

7.  Про функціонування Українського культурного фонду.

8.  Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку