Матеріали засідання Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики від 16 вересня 2020 року

Опубліковано 10 вересня 2020, о 13:21

 Комітет 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ГУМАНІТАРНОЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

16 вересня 2020 року

(вул. Садова, 3а, кімн. 1016,  о 15:00)

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" щодо надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка" (реєстр. № 3006а, н.д. О. Коваль та ін.).

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо кримінальної відповідальності за вербування, залучення та (або) втягування дітей до участі у військових конфліктах чи діях (реєстр. № 3040-1, н.д. Ю. Павленко).

3. Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення кримінальної відповідальності за втягнення дітей до участі у діяльності не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань (реєстр. № 3627, Кабінет Міністрів України, Шмигаль Д. А.).

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення порядку розроблення, прийняття та впровадження авіаційних правил України (реєстр. № 3683, Кабінет Міністрів України, Шмигаль Д. А.).

ІІІ. Інші:

5. Про створення робочої групи для підготовки парламентських слухань на тему: «Мандруй Україною: стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в Україні».

 6. Про ініціативу народного депутата України
Василевської-Смаглюк О. М. щодо проведення парламентських слухань на тему: «Україна: дорожня карта майбутнього».

 7. Про створення робочої групи для підготовки нової редакції Закону України «Про доступ до публічної інформації».

 8. Про стан та проблеми реалізації державної політики у сфері кінематографії.

 9. Про стан реалізації Закону України «Про державну підтримку та особливості функціонування дитячих центрів «Артек» і «Молода гвардія» щодо додаткової державної підтримки на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)»
від 14 липня 2020 року № 784-IX.

10. Різне.

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку