Голова Комітету з питань культури і духовності Микола Княжицький взяв участь у роботі «Першого міжнародного ярмарку грантів у сфері культури»

Комітет
03 липня 2018, 15:44

2 липня відбувся «Перший міжнародний ярмарок грантів у сфері культури», організований Національним Бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні за підтримки Українського культурного фонду (УКФ).

На заході були присутні 14 великих грантових програм країн ЄС, Америки та України: Creative Europe, Ґете-Інститут в Україні, Французький інститут, Посольство США в Україні, Вишеградський Фонд, Український культурний фонд, Український Інститут. А також були присутні Міністр культури України Євген Нищук, Посол Представництва ЄС в Україні Х’юґо Мінґареллі, Голова Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності Микола Княжицький.

Міжнародний ярмарок грантів відбувся вперше. Планується, що він буде проводитися щорічно. Міжнародний ярмарок грантів у сфері культури - ефективний майданчик для спілкування між грантодавцями та представниками культурних і креативних індустрій, які перебувають у пошуку фінансової підтримки для своїх культурних проектів та ініціатив в Україні.

 

Відео.