Комітет з питань культури і духовності привітав колектив Дипломатичної академії при МЗС України з нагоди 20-річчя заснування

18 грудня 2015, 12:56

 

Вітання колективу Дипломатичної академії при Міністерстві закордонних справ України з  нагоди 20-річчя

 

 

Комітет Верховної Ради України з питань культури і духовності  щиро вітає Дипломатичну академію при МЗС України, її професорсько-викладацький склад, співробітників, аспірантів, слухачів та всіх випускників із 20-річним ювілеєм!

Двадцять років для існування науково-освітнього закладу це зовсім небагато. Але з огляду на складнощі, які доводиться долати у процесі становлення та розвитку Дипломатичної академії  - це ціла епоха. Протягом двох десятиліть заклад зарекомендував себе як провідний освітній і науково-дослідницький осередок у галузі міжнародних відносин. Він посідає визначальне місце у системі навчання і підготовки співробітників представництв за кордоном.

Діяльність дипломатичного корпусу на міжнародній арені, відстоювання інтересів Української держави і забезпечення міжнародної підтримки для подальшого утвердження України як невід'ємної частини об'єднаної Європи є гідним прикладом фаховості випускників цього унікального закладу.

З великою повагою до колективну Дипломатичної академії при МЗС України та впевненістю у подальшій співпраці, зокрема у напрямку  підготовки фахівців з культурної дипломатії, Комітет з питань культури і духовності бажає Вам здоров’я, подальшого професійного та наукового зростання, нових здобутків на благо України. Нехай ваша почесна місія завжди буде успішною!