Комітет з питань культури і духовності привітав Національну бібліотеку України для дітей з 50-річчним ювілеєм!

20 квітня 2017, 18:41

 

Комітет Верховної Ради України з питань культури і духовності привітав Національну бібліотеку України для дітей з 50-річчним ювілеєм!

 

Комітет Верховної Ради України з питань культури і духовності вітає Національну бібліотеку України для дітей з нагоди відзначення 50-річчного ювілею!

Національна бібліотека України для дітей є творчим і науковим центром для підростаючого покоління, храмом дитячої душі, острівцем освіти, духовності Вона немов живий організм, що розвивається, вирує новими ідеями і яскравими винаходами.

Сьогодні Ваша бібліотека сприяє реалізації прав маленьких громадян на вільний доступ до здобутків національної та світової культури. Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є Ви – бібліотекарі. Ваша самовіддана, відповідальна справа відкриває усім нам шлях до книги – джерела споконвічної мудрості та знань!

Народні депутати України – члени Комітети з питань культури і духовності, секретаріат Комітету бажає Вам творчої наснаги, благополуччя, міцного здоров’я, довголіття, дружнього взаєморозуміння та підтримки, нехай здійсняться всі ваші творчі задуми!