КОМІТЕТ З ПИТАНЬ КУЛЬТУРИ  І ДУХОВНОСТІ

(вул. Грушевського, 5, ІІІ поверх, кулуари, о 14.00)

 

5 квітня 2017 року

  

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо мови роботи Верховної Ради України та її органів (р. № 6059, н.д. А.Парубій).

2. Проект Закону про внесення зміни до Регламенту Верховної Ради України щодо недопущення обмеження права народних депутатів України та інших осіб на виступ рідною мовою мовних меншин України під час засідань Верховної Ради України та її органів (р. № 6059-1, н.д. О.Вілкул).

3. Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років» (щодо занесення пам’яток Другої світової війни до Державного реєстру нерухомих пам’яток України) (р.№ 6064, н.д. І.Артюшенко  О.Петренко, А.Левус, К.Матейченко, М.Величкович, О.Медуниця, О.Бригинець, В.Денисенко, М.Фролов).

 

Інші питання:

4. Про Звіт Рахункової палати України про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів на забезпечення діяльності Національної академії мистецтв України. (http://kompkd.rada.gov.ua/kompkd/doccatalog/document?id=56752)

5. Різне.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку