КОМІТЕТ З ПИТАНЬ КУЛЬТУРИ І ДУХОВНОСТІ

(вул. Банкова, 6-8, кім.209, о 15.00)

4 грудня 2013 року

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет є головним:

 

1.Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо партнерських взаємовідносин держави, школи і церкви), (р.№2340а, н.д. Ю.Мірошниченко, Г.Герман).

2.Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну підтримку книговидавничої справи в Україні" (щодо вдосконалення державної політики у книговидавничій справі) (р.№3198, н.д. Ю.Благодир, В.Бондар, О.Доній, І.Єремеєв, С.Івахів, С.Лабазюк, В.Литвин, С.Мартиняк, В.Мошенський, В.Продивус, І.Рибаков, Ю.Шаповалов, В.Тихонов)

3.Проект Постанови про відзначення 95-річчя проголошення Гуцульської Республіки (р.№ 2275а, н.д. Г.Москаль).

4.Проект Постанови про відзначення 575-річчя заснування селища Нова Ушиця Хмельницької області (р.№2447а, н.д. В.Мельниченко).

5.Проект Постанови про відзначення 75-річчя з дня народження Івана Миколайчука (р.№3395, н.д.  А.Яценюк, О.Фищук, М.Федорчук, М.Бурбак, П.Петренко, А.Пишний).

6.Проект Постанови про відзначення 155-річчя від дня народження Уляни Кравченко (Юлія Шнайдер), поетеси та письменниці, активістки українського жіночого руху (р.№3458, н.д. Л.Котеляк).

7.Проект Постанови про відзначення 375-річчя заснування міста Охтирка Сумської області (р.№3465, н.д. В.Бабич, О.Левченко).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

8.Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України (щодо впорядкування надання пільг зі сплати мита при імпорті товарів)(р.№3199, н.д. Ю.Благодир, В.Бондар, О.Доній, І.Єремеєв, С.Івахів, С.Лабазюк, В.Литвин, С.Мартиняк, В.Мошенський, В.Продивус, І.Рибаков, Ю.Шаповалов, В.Тихонов).

9.Проект Закону про внесення змін до статті 87 Бюджетного кодексу України (щодо видатків на реорганізацію історико-культурних заповідників) (р.№3478, КМУ).

10.                   Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо недопущення знищення, руйнування або пошкодження пам'яток історії та культури) (р.№3536, н.д. В.Колесніченко).

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку