Комітет гуманітарної та інформаційної політики і Центр проблем імплементації Європейського соціального права Київського національного університету ім. Т. Шевченка підписали Меморандум про соціальне партнерство та співробітництво

Комітет
22 червня 2020, 12:03

19 червня Центр проблем імплементації європейського соціального права Київського національного університету ім. Т. Шевченка та Комітет Верховної ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики обмінялися меморандумами про співпрацю.

В урочистому заході взяли участь голова підкомітету ВР у справах сім'ї і дітей — народний депутат України Тетяна Рябуха, народний депутат Андрій Боблях, доктор юридичних наук, професор Ярослав Мельник, провідний спеціаліст Центру Інна Силантьєва, провідний фахівець Центру, кандидат юридичних наук Марія Мельник. 

Під час зустрічі було обговорено співпрацю між Верховною Радою та університетським середовищем та окреслено плани на майбутні спільні дії. 

Посилення співпраці між парламентськими комітетами і провідними аналітичними та науковими центрами країни - шлях до підвищення ефективності роботи обох сторін через взаємодію теорії з практикою. Україна потребує нових дієвих стратегій урядування та захисту прав громадян. Про це йдеться на сайті університету.

Попередньо, на засіданні Комітету 18 червня, народні депутати підтримали ініціативу укладення цього договору.

 

Фото зі сторінки Інни Силантьєвої в Facebook.