Голова Комітету з питань культури і духовності Микола Княжицький взяв участь у засіданні Наглядової ради Українського інституту книги

Комітет
11 лютого 2019, 17:04

 

11лютого відбулося засідання Наглядової ради Українського інституту книги, під час якого був заслуханий фінансовий звіт діяльності інституції за минулий рік та затверджений план роботи на наступний, 2019 рік.

 У заході взяли участь директор Українського інституту книги (УІК) Олександра Коваль, Голова Комітету з питань культури і духовності, Голова Наглядової ради УІК Микола Княжицький та члени Наглядової ради: письменниця, адвокатка, правозахисниця Лариса Денисенко; президент громадської спілки «Українська асоціація видавців і книгорозповсюджувачів» Олександр Афонін, філософ і письменник Тарас Лютий, письменник, кіносценарист, журналісті Андрій Курков та Заступниця генерального директора з наукової роботи Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого Наталія Розколупа.

Український інститут книги (УІК) створено у 2016 році. Це державна неприбуткова установа при Міністерстві культури України, що відповідає за реалізацію державної політики у сфері книговидання, створення видавничої продукції, її розповсюдження, а також підтримку бібліотечної галузі.

З 26 липня 2018 року за результатами конкурсу Український інститут книги очолила Президент ГО «Форум видавців» Олександра Коваль.