Голова Комітету з питань культури і духовності Микола Княжицький отримав нагороду "Скіфський олень" за вагомий вклад у розвиток українського кіно

Комітет
03 червня 2018, 11:00

 

Генеральний директор фестивалю «Молодість» Андрій Халпахчі наголосив, що фестиваль цінує законодавчі ініціативи щодо захисту українського кіно

 

Голова Комітету з питань культури та духовності Микола Княжицький отримав нагороду «Скіфський олень» Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» - «За вагомий вклад у розвиток українського кіно». Почесний приз вручив Генеральний директор кінофестивалю "Молодість" Андрій Халпахчі.

Генеральний директор фестивалю наголосив, що фестиваль цінує законодавчі ініціативи щодо захисту українського кіно, які були прийняті у Верховній Раді. «Я сподіваюся, що українське кіно обрало вірний шлях. Але ваша робота є досконалою, дуже вагомою та безпосередньо сприяє розвитку вітчизняного кінематографу», - підкреслив Андрій Халпахчі.

Микола Княжицький подякував фестивалю за нагороду: «Я просто роблю свою роботу. На мою думку, кожен з нас розуміє, що ті люди, які гинули тут на Майдані, ті люди, які вмирали і продовжують вмирати на фронті, ті люди, які зараз голодують в Росії - Олег Сенцов та інші політв’язні - все це вони роблять, щоб ми не просто плакали та страждали, а заради того, щоб наша країна жила нормальним життям, щоб знімалося кіно, щоб раділи люди. Тому я хочу подякувати кожному, хто чесно робить свою роботу».