Проект
 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ КУЛЬТУРИ  І ДУХОВНОСТІ

(вул. Банкова, 6-8, кімн.  № 209, о 14.00)

 

23 травня 2018 року

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України з питань удосконалення системи охорони культурної спадщини (реєстр. №8202, н.д. М.Княжицький, Д.Білоцерковець, І.Луценко).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення системи охорони культурної спадщини (реєстр. №8202-1, н.д. О.Вілкул, Д.Колєсніков, К.Павлов, А.Гальченко).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України у зв'язку з набранням чинності Законом України «Про державну підтримку кінематографії в Україні» (реєстр. № 8251, н.д. М.Княжицький, І.Геращенко, І.Подоляк, О.Абдуллін).

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання діяльності Українського культурного фонду (реєстр. №8266, н.д. М.Княжицький, І.Подоляк, В.Єленський).

5. Проект Постанови про увічнення пам'яті Першого космонавта України, Героя України Леоніда Каденюка (реєстр. № 8310, н.д. С.Тарута, Л.Ємець, А.Палатний, С.Ларін, В.Амельченко, І.Кириленко).

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:


6. Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за злочини у сфері охорони культурної спадщини та статті 44 Закону України «Про охорону культурної спадщини» (реєстр. № 8050, КМУ)

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо заборони розпалювання ворожнечі на мовному ґрунті під час проведення передвиборчої агітації (реєстр. № 8224, н.д. С.Тарута).

8. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії нелегальному вилученню об'єктів археологічної спадщини (реєстр. №8314, н.д. І.Подоляк, А.Герасимов, Т.Острікова, В.Єленський, І.Геращенко, О.Сироїд, Є.Рибчинський, І.Гузь, А.Іванчук, Р.Семенуха, О.Лаврик, Є.Соболєв, Я.Маркевич, С.Соболєв, О.Кондратюк, І.Луценко).


ІІІ. Інші питання:


9. Про результати аудиту Рахункової палати України щодо ефективності використання коштів державного бюджету на заходи з реалізації державної політики у сфері відновлення та збереження національної пам’яті Українського народу (текст).

10. Про погодження проекту Постанови «Про проведення парламентських слухань «85-ті роковини Голодомору 1932-1933 років в Україні – геноциду Українського народу».

11. Про Рекомендації парламентських слухань «Стан, проблеми та перспективи охорони культурної спадщини в Україні» (текст).

12. Різне.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку