Матеріали засідання Комітету з питань культури і духовності від 16 березня 2018 року

Опубліковано 13 березня 2018, о 13:46

 Комітет 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ КУЛЬТУРИ  І ДУХОВНОСТІ

(вул. Грушевського, 5, кулуари ІІІ поверх, кімн. №5, о 12.00)

 

16 березня 2018 року

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про вибори народних депутатів України» (щодо уточнення вимог до кандидатів у народні депутати України в частині ступеня освіти та володіння державною мовою (р. № 6462, н.д. А.Немировський, В.Развадовський, Ю.Шаповалов, В.Мельниченко, В.Гудзенко, С.Лабазюк).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років» (р.№ 7208, н.д. В.Єленський, М.Княжицький, І.Подоляк).

3. Проект Закону про внесення змін до статті 9 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо встановлення обсягів національного аудіовізуального продукту в загальному обсязі мовлення телерадіоорганізацій (р.№ 7329, н.д. В.Сюмар).

4. Проект Закону про історичні транспортні засоби (р.№ 7374, н.д. Б.Матківський, О.Мусій, Р.Мацола, І.Спориш, Я.Дубневич, А.Шинькович, Д.Добродомов, А.Антонищак, М.Курячий, В.Мельниченко, С.Євтушок, А.Іванчук).

5. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо питання про історичні транспортні засоби (р.№ 7375, н.д. Б.Матківський, О.Мусій, Р.Мацола, І.Спориш, Я.Дубневич, Д.Добродомов, А.Антонищак, А.Шинькович, В.Мельниченко, С.Євтушок, А.Іванчук).

6. Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо питання про історичні транспортні засоби (р.№ 7376, н.д. Б.Матківський, О.Мусій, Р.Мацола, І.Спориш, Я.Дубневич, С.Євтушок, А.Шинькович, М.Курячий, А.Антонищак,  В.Мельниченко, А.Іванчук).

Інші питання:

7. Про звернення учасників круглого столу «Всеукраїнський маршрут індустріального туризму: Чорнобиль та інші видатні пост-/індустріальні дестинації України як місця Світової спадщини ЮНЕСКО».

8. Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку