Матеріали засідання Комітету з питань культури і духовності від 19 грудня 2017 року

Опубліковано 18 грудня 2017, о 14:39

 Комітет 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ КУЛЬТУРИ  І ДУХОВНОСТІ

(вул. Грушевського,5, кулуари ІІІ поверху, о 12.00)

 

19 грудня 2017 року

 

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про охорону культурної спадщини» (щодо збереження пам’яток культурної спадщини, внесених до Списку всесвітньої спадщини Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) (реєстр. № 1553, друге читання).

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення законодавчого регулювання у галузі зовнішньої реклами (реєстр. № 2702-д, н.д. В.Сюмар, О.Кондратюк, О.Опанасенко, В.Севрюков, О.Червакова, Ю.Павленко, Г.Шверк, Б.Онуфрик, Д.Стеценко, С.Висоцький, О.Абдуллін, Ф.Бендюженко, О.Сочка).

3. Проект Закону про мораторій на підняття тарифів на доставку україномовних друкованих видань на території України та періодичних регіональних і місцевих видань на підконтрольній Україні території Донецької і Луганської областей (реєстр. № 7291, н.д. В.Сюмар, Д.Лубінець, О.Кондратюк).

4. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо податку на видавничу продукцію, яка має виняткове походження з території держави-агресора та/або тимчасово окупованої території та переміщується (пересилається) з території держави-агресора та/або з тимчасово окупованої території України (реєстр. № 7292, н.д. Б.Береза, В.Сюмар, І.Луценко, І.Подоляк, А.Лозовой, О.Кондратюк).

5. Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо порядку переміщення та оподаткування видавничої продукції, яка має виняткове походження з території держави-агресора та/або тимчасово окупованої території України та переміщується (пересилається) з території держави-агресора та/або з тимчасово окупованої території України (реєстр. №7293, н.д. Б.Береза, В.Сюмар, І.Луценко, І.Подоляк, А.Лозовой, О.Кондратюк).

6. Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку