Матеріали до засідання Комітету з питань культури і духовності від 21 вересня 2017 року

Опубліковано 20 вересня 2017, о 14:51

 Комітет 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ КУЛЬТУРИ  І ДУХОВНОСТІ

(вул. Грушевського, 5, кулуари ІІІ поверху, о 14.00)

 

21 вересня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо обмеження проведення гастрольних заходів на території держави-агресора та на території України, в тому числі й на тимчасово окупованій території України) (р.№6660, н.д. А.Іллєнко, Ю.Левченко, М.Головко, О.Осуховський).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про гастрольні заходи в Україні" (щодо особливостей організації та проведення гастрольних заходів в Україні за участі громадян країни-агресора) (р.№6682,н.д. О.Медуниця, І.Артюшенко, С.Рудик, І.Подоляк, І.Опанасенко, В.Амельченко).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення конкурсної процедури призначення керівника державного чи комунального закладу культури (р.№6768, н.д. І.Подоляк).

4. Проект Постанови про відзначення 100-річчя з дня організації Буковинського віче (р.№5646, н.д. М.Бурбак, М.Федорук).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

5. Проект Закону про лікарняні каси (р.№5664, н.д. А.Яценко, В.Бондар).

6. Проект Постанови про вшанування учасників антитерористичної операції, які загинули на Сході України (р.№5228, н.д. А.Антонищак, О.Мусій, Д.Добродомов, Б.Матківський, І.Лапін, Ю.Тимошенко, М.Гаврилюк, М.Бондар, М.Величкович, І.Мельничук, А.Вітко, Ю.Береза, Д.Лінько, С.Скуратовський, І.Крулько, І.Луценко, П.Кишкар, Т.Пастух, А.Іллєнко, Ю.Левченко, О.Супруненко, О.Марченко, С.Мельничук).

7. Проект Постанови про внесення змін до пункту 62 Розділ V «Прикінцеві положення» Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо деяких питань спорудження меморіально-музейного комплексу Героїв Небесної Сотні  (р.№6659, н.д. І.Геращенко, М.Іонова, І.Луценко).

8. Різне.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку