Матеріали до засідання Комітету з питань культури і духовності від 12 липня 2017 року

Опубліковано 12 липня 2017, о 16:59

 Комітет 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ КУЛЬТУРИ І ДУХОВНОСТІ

(вул. Банкова, 6-8, кім.209, о 15.00)

 

12 липня 2017 року

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про охорону культурної спадщини» (щодо збереження пам’яток культурної спадщини, внесених до Списку всесвітньої спадщини Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО)  (р.№ 1553 друге читання).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації» щодо назви релігійних організацій (об'єднань), які входять до структури (є частиною) релігійної організації (об'єднання), керівний центр (управління) якої знаходиться за межами України в державі, яка законом визнана такою, що здійснила військову агресію проти України та/або тимчасово окупувала частину території України (р.№5309,  н.д. І.Бриченко, О.Бригинець, І.Крулько, Я.Маркевич, С.Висоцький, І.Лапін).

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» (щодо оформлення документів релігійних організацій) (р.№ 6642, н.д. П.Унгурян, Д.Тимчук, О.Кірш, Г.Логвинський, М.Лаврик, В.Єленський, О.Продан).

Інші питання:

4. Звіт Рахункової палати про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів на забезпечення діяльності Національної академії мистецтв України протягом 2014  року – 9 місяців 2016 року.

5. Про звернення народних депутатів України О. Юринець, М. Величковського, В. Соляра та інших щодо створення у Верховній Раді України міжконфесійного храму.

6. Про внесення змін у додаток до Постанови «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2017 році».

7. План роботи Комітету на період сьомої сесії.

8. Пропозиції Комітету до проекту Порядку денного сьомої сесії.

9. Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку